Schalke: Raúl után Casillasra is kivetik a hálót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.08. 07:26
null
Raúl után Iker Casillas is elköszönhet Madridtól, és Gelsenkirchen felé veheti az irányt? (Fotó: Action Images – archív)
A Bild információja szerint a Szalai Ádámot foglalkoztató német élvonalbeli labdarúgóklub, a Schalke tanulmányozza Iker Casillas (Real Madrid) szerződtetésének vagy kölcsönvételének lehetőségét.

 

A német bulvárlap szerint a Schalke részéről a kapcsolatfelvétel már megtörtént a Real Madrid kapusa ügyében, ugyanakkor Casillas ismert madridi kötődése miatt nehezen kivitelezhetőnek tartja a megszerzését – még úgy is, hogy a mostanában sokat kispadozó kapusnak a világbajnokság közeledtével szüksége lenne állandó játéklehetőségre, amit a németek hajlandóak lennének neki biztosítani.

A Casillas-pletykának táptalajt ad, hogy a gelsenkircheniek 2010-ben már igazoltak egy „érinthetetlennek” tartott Real-csillagot Raúl személyében. A 102-szeres spanyol válogatott csatár 2010 és 2012 között két szép évet töltött el a Schalkéban, jelenleg a katari al-Szadd játékosa.

Iker Casillas madridi szerződése 2017 júniusáig szól. A kapus ebben a szezonban eddig „csak” a Bajnokok Ligájában kapott lehetőséget, igaz, a BL-ben mind a négy alakalommal kezdő volt. A Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalke kapcsán a kapuskérdés a szerdai, Chelsea elleni, 3–0-ra elveszített BL-meccs miatt is érdekes, mint emlékezetes, azon a találkozón a németek kapusa, Timo Hildebrand nagyot hibázott a hazaiak első góljánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik