Bayern: Guardiola elfogadja a kritikát, „a csapat dönt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.02. 13:45
null
A Bayern-játékosok szomorúan vonultak le a pályáról a Real elleni zakó után (Fotó: Reuters – archív)<br />
A Real Madrid ellen hazai pályán elszenvedett 4–0-s vereség után Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője elfogadja a kritikákat. A BL-elődöntőben kapott zakót soha nem fogja elfeledni a spanyol tréner, aki a legjobbját próbálja adni nap, mint nap.

 

„El kell fogadnom a kritikákat. A csapatnak kell eldöntenie, hogy az edző passzol-e hozzá. Nem játszhatunk egy játékos elképzeléseivel, az edzőéivel kell. Ez a négy-nullás vereség mindig megmarad a fejemben. A legjobbat próbálom adni a csapatnak – nyilatkozta Pep Guardiola. – Ha nem győzünk, mindig ott a kockázat. Egy ilyen nagy klubnál, mint a Bayern München, mindig nyerni kell. Ha ez nem megy, a csapat dönt, de én most érzem a bizalmat.”

„Remélem, a hétvégén jól fogunk reagálni a kiesésre. Fontos lesz a Hamburg elleni bajnoki meccs az önbizalmunknak és a Német Kupa-döntőre való felkészülésben. Ha nem nyerjük meg a kupadöntőt, veszélyben leszek. A Real Madrid elleni vereség erősebbé tesz minket!” – tette hozzá a spanyol szakvezető.

A Bayern München a német bajnoki címet már korábban bebiztosította, a BL-ből való kiesés után a Német Kupát még megnyerheti a csapat, a Borussia Dortmund elleni döntőre május 17-én kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik