Bayern: félelem és fájdalom nélkül játszik Ribéry

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.16. 18:00
A szezon elejét sérülés miatt kihagyó Franck Ribéry egy vasárnapi interjúban elmondta, hogy már nem érez fájdalmat, így a sérüléstől való félelem nélkül képes játszani. Pep Guardiola érkezésével pedig fejlődni is tudott.
„Már nem érzem a korábbi sérülésem utáni fájdalmat, ami azt jelenti, hogy félelem nélkül tudok játszani – mondta Ribéry. – Viszont még szükségem van egy kis időre, amíg visszanyerem a legjobb formámat.”

A 31 éves francia az előző négy bajnoki fordulóban már bevethető volt, előbb háromszor csereként kapott lehetőséget, legutóbb azonban már kezdőként töltött a pályán 76 percet. A BL-ben a Roma elleni meccseken kapott szerepet, idegenben a kispadról 22 percre szállt be, a hazai visszavágón viszont végig a pályán lehetett. Pep Guardiola 2013-as érkezése óta a rutinos klasszis további fejlődésre volt képes, ő legalábbis így érzi.

„Azóta több poszton is játszhatok, a csapattársakkal akár mérkőzés közben is váltunk, mindezt annak érdekében, hogy jobban megzavarjuk az ellenfelet.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik