Wolfsburg: De Bruyne aligha marad, elcsavarják a fejét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 13:43
Újabb ajánlattal jelentkezett a Manchester City a Wolfsburgnál Kevin De Bruyne-ért, miközben a németek sportigazgatója, Klaus Allofs továbbra is mindent elkövet a 24 éves belga támadó középpályás maradásáért. Azt azonban érzi: a feladat egyre nehezebb...

„Azt hiszem, hogy néhány klub kifejezetten arra törekszik, hogy elcsavarja Kevin fejét. Hatalmas összegekkel dobálóznak, és megértem a játékosunkat, aki ennek hallatán nyitva hagy minden lehetőséget – mondta a játékosként vb-döntős, Eb-győztes Klaus Allofs. – Nyilván meghallgatja az ajánlatokat, és utána eljátszik a gondolattal. Ha 2017-ig kötné őt hozzánk a szerződése, akkor persze egészen más lenne a helyzet, de legyünk őszinték, igen valószínűtlen, hogy kitölti a 2019-ig érvényes szerződését nálunk.”Klaus Allofs. – Nyilván meghallgatja az ajánlatokat, és utána eljátszik a gondolattal. Ha 2017-ig kötné őt hozzánk a szerződése, akkor persze egészen más lenne a helyzet, de legyünk őszinték, igen valószínűtlen, hogy kitölti a 2019-ig érvényes szerződését nálunk.”

A Man. City első ajánlata sajtóhírek szerint 35 millió font volt, amit a németek elutasítottak. A City azonban nem tágít. Kiadási oldalon 117 millió fontot könyvelhetne el az angol klub, amennyiben a németek elfogadnák a második ajánlatot. Utóbbiban a 40 millió fontos alapárra jönne rá öt – más sajtóhírek szerint hét – millió fontos bónusz. A belga támadó az angolok ötödik nyári igazolása lenne. Németországban lényegében úgy veszik, hogy a belga légiós már PL-játékos, az időhúzással egyenértékű alkudozással a Wolfsburg csak az árát srófolja feljebb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik