Hertha: nem keménykedik Dárdai – szabad délután az 1–4-ért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.14. 15:54
Dárdai Pál sajátosan, de nem példa nélküli módon reagált csapata Bochumtól elszenvedett szerdai 4–1-es vereségére: szabad délutánt adott játékosainak a beleki edzőtáborban.

A Hertha szerdán 1–0-s vezetésről 4–1-re kikapott másodosztályú ellenfelétől, amely a második félidőben 26 perc alatt szerezte a góljait.A Hertha szerdán 1–0-s vezetésről 4–1-re kikapott másodosztályú ellenfelétől, amely a második félidőben 26 perc alatt szerezte a góljait.

Dárdai Pál a Bundesliga-idényben is rendszeresen szabadnapot ad a meccsek után játékosainak, s bár a külföldi edzőtáborozáskor ez luxusnak számít, a magyar szakvezető úgy érzi, ez kell a csapatnak a kisebb kudarcélmény után.

„Szabad a délután, békén hagyom a srácokat, majd pénteken beszélünk a meccsről – közölte Dárdai csütörtökön, majd kitért a meccs részleteire. – Próbáltam kicsit kívülről nézni a játékot, s nem tetszett, amit láttam. A második félidőben szétesett a játék, nem azt kaptam, amit kértem. Mindenki meg akarta mutatni, mit tud, és ez lett belőle, de azért vagyunk itt, hogy ebből tanuljunk.”

Dárdai elmondta, nem szép a négy kapott gól, de nem szabad túlreagálni a történteket, ugyanúgy folytatják a munkát, ahogy eltervezték.

A helyszíni jelentések szerint a mind a négy kapott gólban szerepet játszó Sascha Burchert kapus kisebb izomhúzódást szenvedett, ezért a csütörtök reggeli átmozgató edzésen sem jelent meg.

„A következő felkészülési meccsünkön nem játszhat, ezért is jó, hogy Thomas Kraft felépült. Így nem Petry Zsoltnak kell beállnia” – viccelődött Dárdai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik