Hertha: Nem zavarnak a mai fiatalok szokásai – Dárdai

Vágólapra másolva!
2016.01.10. 15:01
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha vezetőedzője, Dárdai Pál értékelte a Bayern Münchentől érkezett tizenkilenc éves Sinan Kurtot.

„Gyors és rendkívül technikás labdarúgó, de még nagyon fiatal – mondta Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője. – Most az első csapattal edz, ám az U23-asok között fog játszani, hogy mérkőzésrutinra tegyen szert. Ebben egyeztünk meg vele."

Kurtot óriási tehetségnek, de rendkívül nehéz esetnek tartják. Amikor még a Bayern futballistája volt, előfordult, hogy repülővel Münchenbe rendelte a kedvenc fodrászát, hogy megcsinálja a haját.

„Semmi problémám sincs ezzel, a magánéletében azt csinál, amit akar. Nem zavarnak a mai fiatalok szokásai. Számomra csak az fontos, hogy keményen eddzen, viselkedjen az öltözőben és rendezetten éljen. Eddig minden nagyszerű vele" – tette hozzá Dárdai.

Az új érkező Kurttal, de a brazil Ronny nélkül utazott el vasárnap a Hertha Belekbe, a csapat törökországi edzőtáborába. A brazil labdarúgó otthonhagyása azt jelenti, hogy a játékos a továbbiakban valószínűleg nem szerepel Dárdai Pál tervei között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik