Bundesliga: Dárdai Pál szerint nem a Bayern lesz a bajnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 21:19
Hanem a Leverkusen – ezt jósolta a Kicker nevű német szaklapnak Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgóinak vezetőedzője.

„A Bayer Leverkusen lesz a bajnok, nem viccelek – idézi a lap Dárdai Pált. – Veszélyes csapat gyors játékosokkal és egy remek edzővel (Roger Schmidt – A szerk.), aki kiváló munkát végez majd ebben a szezonban is. Meg különben is: unalmas lenne, ha megint a Bayern lenne a bajnok.”Dárdai Pált. – Veszélyes csapat gyors játékosokkal és egy remek edzővel (Roger Schmidt – A szerk.), aki kiváló munkát végez majd ebben a szezonban is. Meg különben is: unalmas lenne, ha megint a Bayern lenne a bajnok.”

A Hertha a héten már Európa-liga-selejtezőt játszik – ellenfele a dán Bröndby lesz –, és ha továbbjut, berendezkedhet a tétmeccsek szerda-szombati ritmusára.

„Ha a játékos eleget alszik, feltöltődik, figyel a helyes táplálkozásra, jó edzők veszik körül és megfelelően nyugodt az otthoni hangulat is, akkor elképzelni sem lehet jobbat a heti két mérkőzéses terhelésnél – fogalmazott a magyar tréner. – Ami pedig a Bröndby-meccset illeti, az mindenképpen jó, hogy egy ilyen ismert csapatot senki sem becsül le. Nem leszünk százszázalékosan frissek, de a fejlődéshez éppen efféle nagy próbatételekre van szükség.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik