Felkészülés: drámai finissel nyert tornát a Dárdai-csapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.17. 18:37
A Hertha BSC nyerte meg az MSV Duisburg négyes labdarúgó-villámtornáját vasárnap, miután a fináléban tizenegyesekkel legyőzte a házigazdát.

Dárdai Pál csapata – amely az elődöntőben is hátrányból, tizenegyesekkel győzte le ellenfelét, a francia Nantes-ot – a 45 perces finálé hajrájában 0–2-re állt, ám Julian Schieber fejjel (38.), majd lábbal (44.) is a kapuba talált: 2–2! Jöhettek a tizenegyesek, amelyek során Dárdai játékosai ismét jobban összpontosítottak, mint a rivális.Dárdai Pál csapata – amely az elődöntőben is hátrányból, tizenegyesekkel győzte le ellenfelét, a francia Nantes-ot – a 45 perces finálé hajrájában 0–2-re állt, ám Julian Schieber fejjel (38.), majd lábbal (44.) is a kapuba talált: 2–2! Jöhettek a tizenegyesek, amelyek során Dárdai játékosai ismét jobban összpontosítottak, mint a rivális.

A harmadik helyen végző Eintracht Frankfurtban Huszti Szabolcs az elődöntőben lépett pályára, és bár ő értékesítette tizenegyesét, csapata elbukta az MSV elleni párbajt, így a harmadik helyért harcolhatott – azt viszont sikerrel tette.

SLR-KUPA, DUISBURG
Döntő

Hertha (német)–Duisburg (német) 2–2 – 11-esekkel 3–2
A 3. helyért
Eintracht Frankfurt (német)–Nantes (francia) 3–1
Elődöntő
Duisburg–Eintracht Frankfurt 0–0 – 11-esekkel 5–4
Hertha–Nantes 1–1 – 11-esekkel 5–4
A csapatok 45 perces mérkőzéseket játszottak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik