Hertha: túl sok a sérült, Dárdai lemondott egy meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.09. 10:16
Elmarad a Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának péntekre tervezett, Lüneberger SK elleni felkészülési mérkőzése.

Dárdai Pál vezetőedző a rengeteg sérülés miatt döntött úgy, hogy nem kockáztat. Mint ismert, vasárnap Sinan Kurt dőlt ki a sorból. A fiatal támadóval rendkívül hosszas a hiányzók névsora – Mitchell Weiser, Alexander Baumjohann és Florian Baak vírusfertőzés miatt esett ki, Salomon Kalou a szombaton kezdődő gaboni Afrikai Nemzetek Kupájára készül az elefántcsontparti válogatottal, Allant a brazil U20-as csapatba hívták be, Ondrej Duda, Florian Kohls és Nils Körber sérülés miatt nem áll rendelkezésre, míg Jens Hegeler az angol másodosztályú Bristol Cityhez szerződött.Sinan Kurt dőlt ki a sorból. A fiatal támadóval rendkívül hosszas a hiányzók névsora – Mitchell Weiser, Alexander Baumjohann és Florian Baak vírusfertőzés miatt esett ki, Salomon Kalou a szombaton kezdődő gaboni Afrikai Nemzetek Kupájára készül az elefántcsontparti válogatottal, Allant a brazil U20-as csapatba hívták be, Ondrej Duda, Florian Kohls és Nils Körber sérülés miatt nem áll rendelkezésre, míg Jens Hegeler az angol másodosztályú Bristol Cityhez szerződött.

„A sérültjeink miatt egyébként is kevesebb játékossal utaztunk el az edzőtáborba, Kurt kiesésével pedig újabb hiányzónk van. Emiatt változtattunk az előzetes terveinken, s töröltük a programból az egyik felkészülési összecsapásunkat. Helyette inkább edzünk, a tréningen jobban kézben tudjuk tartani a történéseket, mint egy meccsen.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik