Hertha: Dárdai kapuskesztyűt adna a védőjének

Vágólapra másolva!
2018.01.28. 15:40
null
Torunarigha megérdemelte a gratulációt (Fotó: AFP)
Gól nélküli döntetlent játszott szombaton a Hertha labdarúgócsapata a Werder Bremen otthonában úgy, hogy egy alkalommal a videobíró is kisegítette. Jordan Torunarigha 94. perces mentését látva Dárdai Pál edző úgy reagált, legközelebb kapuskesztyűt is ad védőjének.

A Bremen a 10. percben ugyan betalált a berliniek hálójába, a játékvezető azonban segítségül hívta a videotechnikát és úgy döntött, a Fabian Lustenbergerrel szembeni szabálytalanság miatt a Herthának ad szabadrúgást.

A svájci védő később megsérült, a helyére pedig a 20 éves Jordan Torunarigha állt be, és a 94. percben egy hazai ziccer végén ő mentett csípővel a gólvonalon.

„Egy kicsit mérges voltam az első félidő után, de szerencsésnek mondhatjuk magunkat a döntetlen miatt, mert gyenge teljesítményt nyújtottunk” – nyilatkozta Dárdai a mérkőzés után.

A berliniek magyar edzője az utolsó nagy brémai helyzet miatt is bosszankodott. „A végén nem szabad megengedni, hogy az ellenfél ekkora ziccerbe kerüljön. A jövő héten Jordannek kesztyűt is adunk, és beállhat a kapuba. Örülünk ennek az egy pontnak, mostantól a Hoffenheimre készülünk” – tette hozzá.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik