Hertha: Tőlem rúghat nekünk gólt, csak mi nyerjünk – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.28. 19:43
null
Dárdai Pál a Dortmund elleni március közepi bajnokin (Fotó: AFP)
Nehéz ellenfél vár a Herthára a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szombat este: Dárdai Pál csapata Gulácsi Péter és Willi Orbán, azaz a harmadik helyezett RB Leipzig vendége lesz.

 

„Megpróbálunk olyan bátran játszani, mint nemrég a Dortmund ellen (2–3) – idézi a Kicker Dárdai Pált. Megvan a kellő gyorsaságunk és önbizalmunk ahhoz, hogy jó mérkőzést játsszunk Lipcsében. Ezt a meccset nem támadójátékkal, hanem elsősorban védekezéssel lehet megnyerni. Nagyon kell összpontosítanunk, tilos hibákat elkövetnünk.”

A legutóbbi két bajnokiját elvesztő Hertha pillanatnyilag a tizedik helyen áll, a Leipzig 14 ponttal előzi meg. A magyar tréner nem számíthat cseh középpályására, Vladimir Daridára, akit combsérüléssel kezelnek.

Kérdezték Dárdait arról is, tervez-e kiemelt figyelmet fordítani Timo Wernerre, a lipcseiek válogatott támadójára, aki a Hertha elleni legutóbbi öt mérkőzésén hat gólt szerzett.

„Nem kap speciális őrizetet. Tőlem Timo megint rúghat egy gólt nekünk, csak mi válaszoljunk kettővel és nyerjünk” – hangzott a frappáns felelet.

Hír még a Hertha háza tájáról, hogy az Olimpiai Stadion sokat kritizált gyepszőnyegét az idény során másodszor is kicserélték, április 6-án a berliniek már azon fogadják a Düsseldorfot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik