Bayern: őrült ajánlat Manéért, a Liverpool azonnal visszautasította

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.06.08. 16:50
null
A Liverpool és a Bayern egyelőre nem tudott megegyezni Mané átigazolásáról (Fotó: Getty Images)
A Liverpool FC labdarúgócsapata a Bayern München Sadio Manéért tett második ajánlatát is visszautasította – látva a részleteket nem is értjük, mire gondoltak az Allianz Arénában.

 

„Sadio Mané eldöntötte, ezen a nyáron elhagyja a Liverpoolt. A »vörösökkel« töltött sok különleges év után készen áll arra, hogy új tapasztalatokat szerezzen. Az FC Bayern Münchennek jó esélye van a szerződtetésére, de egyelőre nem dőlt el, hol folytatja a pályafutását, Sadio meg akarta várni a döntőt” – írta Twitteren Fabrizio Romano május végén.

Külföldi sajtóhírek már hetekkel korábban összeboronálták a szenegáli támadót és a Bayern Münchent, ennek megfelelően a német rekordbajnok már bombázza is ajánlataival az angol csapatot.

Az első összeg 25 millió fontról szólt, amit a Liverpool nem fogadott el. A givemesport.com szerint a második ajánlat 30 millió font volt, ám egy olyan kikötéssel, amin a liverpooliak valószínűleg csak nevettek – a bajorok csupán 23.5 millió fontot akartak fizetni a „vörösöknek”, s a maradék 6.5 milliót akkor utalták volna át, amennyiben Mané elhódítja az Aranylabdát az Allianz Arénában töltött ideje alatt.

Természetesen az Anfielden hallani sem akartak erről az ötletről.

A Bayernen az a tény sem segít, hogy a Barcelona nem képes kifizetni a Robert Lewandowskiért kért 40 millió fontot, az pedig szinte biztosra vehető, hogy a lengyel csatár nem hajlandó tovább Münchenben futballozni – még akkor sem, ha Herbert Hainer elnök a szerződésre hivatkozva továbbra is a bajor együttesben tartaná a klasszis csatárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik