Hertha: megérkezett „Gonosz Pál” – Dárdai bekeményít

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2023.06.28. 20:13
null
Dárdai „Gonosz” Pál megérkezett (Fotó: AFP)
Dárdai Pál, az immár német másodosztályú Hertha BSC vezetőedzője kipihenve visszatért a balatoni vakációról, és úgy döntött, hogy szigorúbb szemléletmódot honosít meg a berliniek háza táján – derül ki a Kicker cikkéből.

 

„Gonosz Pál megérkezett – mondta a Balaton mellől lebarnultan visszatérő vezetőedző. – Nem dolgozom lusta emberekkel. Könnyen előfordulhat, hogy néhányan nagyon hamar az öltözőben találják magukat, vagy éppen más csapat öltözőjében... Elég sokáig néztem ezt az előző évadban. Hogyha már én vagyok a vezetőedző, szeretnék vidám lenni, és a játékosok is azok lehetnek, ha a csapat együtt dolgozik, eltökélten. Ez a terv az első három hétre: megtalálni és összekovácsolni azokat, akik dolgozni akarnak.”

Ugyanakkor a hétfői edzés nem teljesen úgy alakult, ahogy Dárdai megálmodta, ugyanis ömlött az eső.

„Ha valami így kezdődik, akkor már csak jobb lehet – mondta nevetve a tréner. – Jó lett volna egy normális tréning, hogy lássam az új játékosokat, mert minden másodperc számít. De egyetlen edzésre nem áldozhatjuk fel a pályát.”

Három új játékos érkezett a keretbe: Marius Gersbeck (Karlsruhe), Fabian Reese (Holstein Kiel) és Gustav Christensen (Midtjylland). A belga Dodi Lukebakio és a szlovák Peter Pekarík még szabadságukat töltik. Jessic Ngankam és Dárdai Márton csak ezután érkeznek vissza az U21-es Eb-ről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik