A felvidéki Bénes László Schäfer András csapattársa lehet Berlinben

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
• Frankfurt
Vágólapra másolva!
2024.06.27. 15:27
Bénes László az ukránok ellen pályára lépett az Európa-bajnokságon (Fotó: Getty Images)
A német sajtó készpénznek veszi, hogy a felvidéki Bénes László elhagyja a labdarúgó 2. Bundesligában szereplő Hamburgot, és a magyar válogatott Schäfer András csapattársa lesz az Union Berlinben.


A 23-szoros szlovák válogatott Bénes László két éve a másodosztályú Hamburg kulcsjátékosa, ez idő alatt 19 gólt ért el, s 21 gólpasszt jegyzett. Várható volt, hogy miután a HSV nem jutott fel az élvonalba, nehezen tarthatja meg egyik legfontosabb játékosát.

A német sajtó szerint a 26 éves középpályás a Bundesligában szereplő Union Berlin futballistája lesz, ugyanis Schäfer András klubja kifizeti a kivásárlási árát, amely hárommillió euró körül mozoghat.

A Nemzeti Sport megkereste a felvidéki labdarúgót, aki egyelőre nem szeretne nyilatkozni a jövőjéről. Jelenleg a szlovák válogatott tagjaként az Európa-bajnokságon szerepel, és teljes mértékben a nemzeti csapatra kíván koncentrálni. Úgy tudjuk, a hónap végén kerülhet pont Bénes László ügyének végére, valószínűleg a vasárnapi Anglia–Szlovákia nyolcaddöntős mérkőzés után.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik