Németh András egyből bemutatkozott az új csapatában

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.24. 15:01
Máris pályára lépett Németh András új csapatában (Fotó: Imago Images)
Bemutatkozott a német másodosztályban (2. Bundesliga) szereplő Preussen Münsterben a magyar válogatott támadó, Németh András.

A Münster ugyan csak pénteken jelentette be Németh András érkezését egyéves kölcsönszerződéssel a Hamburgtól, de a 21 éves játékos már a szombati bajnokin pályára is léphetett új csapatában. A dél-afrikai Fokvárosban született támadót a 79. percben cserélték be. 

A mérkőzés nem lesz minden szempontból emlékezetes a magyar válogatott játékos számára, hiszen új gárdája az utolsó percekben kapott góllal vereséget szenvedett a Kaiserslauterntől. 

A másik magyar érdekeltségű mérkőzésen a Dárdai testvérekkel a keretében szereplő Hertha győzni tudott, hiszen a 90. perc után kétszer is ellenfele hálójába került a labda. Hazai pályán a Regensburgot verték meg a fővárosiak, ifjabb Dárdai Pált a 71., Dárdai Mártont a 82. percben cserélték be, a két gólt tehát akkor szerezte a Hertha, amikor már mindkét Dárdai a pályán volt. 

Szombat este a Köln 5–0-ra kiütötte a Braunschweiget. A vendégeknél Szabó Levente az 59. percben állt be, amikor csapata már háromgólos hátrányban volt.

NÉMET 2. BUNDESLIGA
3. FORDULÓ
Hertha BSC–Jahn Regensburg 2–0
Preussen Münster–1. FC Kaiserslautern 0–1
Köln–Braunschweig 5–0

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik