Nufc.hu - egy régi ismerős

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.05.08. 14:05
Címkék
Annak idején 2007 nyarán, amikor állandó internet felhasználóvá váltam, szinte azonnal keresgélni kezdtem a világhálón, hogy van-e hazai...

Annak idején 2007 nyarán, amikor állandó internet felhasználóvá váltam, szinte azonnal keresgélni kezdtem a világhálón, hogy van-e hazai Newcastle szurkolói közösség, és ha igen, milyen szervezettségben. Megbecsülve a csapat hazai szurkolói bázisának nagyságát, nem számítottam sok találatra. Igazam lett. Az egyetlen komolyabban szervezett oldal a témakörben a Magpies által működtetett http://www.magpie.atw.hu/ volt.Newcastle szurkolói közösség, és ha igen, milyen szervezettségben. Megbecsülve a csapat hazai szurkolói bázisának nagyságát, nem számítottam sok találatra. Igazam lett. Az egyetlen komolyabban szervezett oldal a témakörben a Magpies által működtetett http://www.magpie.atw.hu/ volt.

Ebből az oldalból lett később az nufc.hu amely 2010 év végéig működött, majd a megszűnése után kezdődött a Dingleberry munkáját dícsérő nufc.co.hu - A Magyar Szarkafészek időszámítása. Idővel létrejött ez a blog, majd tavaly novemberen sajnálatos módon a Szarkafészek megszűnt. Hónapokig egyedül tartottuk a frontot, (na nem mintha megterhelő lett volna a kedvenc csapatunkról kicsit többet írni) aztán idén februárban egykori szerkesztőtársunk vezetésével elkezdte működését a Newcastle United - A Magyar Szarkafészek oldal.

Most pedig, három év kihagyás után Magpies visszatért, és örömmel jelenthetem, hogy újra megkezdi, azaz folytatja működését és immár elérhető az

nufc.hu

Az oldal egyelőre teszt üzemmódban zakatol, és folyamatosan frissül mind a tartalom, mind a külső szempontjából. Egy régi ismerős tehát visszatért. Egy oldal, ahol a chatelés mellett először tudtuk a főképernyőn ha csak virtuálisan is, de együtt nézni stream-en a meccseket, egy oldal ahol elkezdett szerveződni a mai napig együtt játszó Szurkolói Focicsapat, egy oldal, ahol számtalan közös rendelést bonyolítottunk le Angliából.

Üdv újra köztünk Magpies! A blog nevében jó munkát kívánunk!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik