(Szarka)lábjegyzet: Cabaye boldog, és harcra kész!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 10:05
Címkék
A Liverpool elleni vereség után Alan Pardew már-már kívülről ismert magyarázkodása mellett a sokat hibázó, de legalább végig hajtő Steven...

A Liverpool elleni vereség után Alan Pardew már-már kívülről ismert magyarázkodása mellett a sokat hibázó, de legalább végig hajtő Steven Taylor és a mészárlást a kispadról végignéző Shola Ameobi nyilatkozott a sajtónak. Ahogy sokan, az itteni kommentelők is jelezték, hogy ez mind szép és jó, de nem az említett két játékos a főkolompos a félresikerült buliban, és inkább arról olvasnátok, hogy mit mond egy-egy igazán gyengén muzsikáló "sztár".Alan Pardew már-már kívülről ismert magyarázkodása mellett a sokat hibázó, de legalább végig hajtő Steven Taylor és a mészárlást a kispadról végignéző Shola Ameobi nyilatkozott a sajtónak. Ahogy sokan, az itteni kommentelők is jelezték, hogy ez mind szép és jó, de nem az említett két játékos a főkolompos a félresikerült buliban, és inkább arról olvasnátok, hogy mit mond egy-egy igazán gyengén muzsikáló "sztár".

Nos, a héten a védőkkel és az angol nyelvvel is komoly közelharcot vívó Papiss Cissé egy sajnálkozó interjúban elmondta, hogy teljes mértékben jogos a szurkolók kritikája, valamint nyilatkozott a tavasszal kimondottan halványan teljesítő Yohan Cabaye is.

A következő szezontól a csapatkapitányi poszt első számú várományosa a pályán mutatott lelketlennek tűnő magatartásával ellentétben kimondottan pozitívan nyilatkozott.

"Három év van még a szerződésemből, és most csak arra tudok gondolni, hogy megmentsem a klubot. Még két kupadöntőnk lesz, és csak utána lehet a pihenésre gondolni.

A Newcastle játékosa vagyok. Nem akarok a jövővel foglalkozni, amíg két mérkőzés hátra van. Nagyon, nagyon boldog vagyok, hogy ebben a klubban és ezekért a szurkolókért játszhatok.

Mindannyian követtünk el hibákat a szezon kezdetén, ezért kell most a kiesés ellen küzdenünk. De ha tanulunk ezekből a hibákból, akkor nem lesz semmi probléma.

Mi is csak emberek vagyunk. Mindannyian hibázunk, de most itt az ideje, hogy tanuljunk és javítsunk. Nagyon erősen kell befejeznünk a szezont, és utána jól építkezni a következő idényre.

Késznek kell lennünk a küzdelemre, és arra, hogy újra úgy játszunk a Premier League-ben, mint az előző szezonban."

A soron következő ellenfél, a QPR csatáráról, az általa jól ismert Loic Remy-ről is kérdezték a hétvégi meccs kapcsán:

"Számomra Loic egy jó játékos. Egy jó befejező ember. Egy jó, gyors csatár."

Nos a várt Cabaye megszólalás nem sok érdekességet tartogatott. Elmondta a kötelezőt, de igazából ezek csak üres szavak maradnak a vasárnap délutáni mérkőzésig.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik