(Szarka)lábjegyzet: A nap híre: Jonas megcsinálta!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.11.04. 10:11
Címkék
Ennél örömtelibb hír nem kell a csapat háza tájáról: A legutolsó orvosi jelentések szerint Jonas Gutierrez "tiszta", azaz legyőzte a hererákot!...

Ennél örömtelibb hír nem kell a csapat háza tájáról: A legutolsó orvosi jelentések szerint Jonas Gutierrez "tiszta", azaz legyőzte a hererákot! Az argentin szélsőről szeptemberben derült ki, hogy rosszindulatú daganat miatt el kellett távolítani az egyik heréjét, és szinte azonnal meg is kezdték a kemoterápiás kezelését.Jonas Gutierrez "tiszta", azaz legyőzte a hererákot! Az argentin szélsőről szeptemberben derült ki, hogy rosszindulatú daganat miatt el kellett távolítani az egyik heréjét, és szinte azonnal meg is kezdték a kemoterápiás kezelését.

A jellegzetes hajkoronáját ugyan elveszítette, de a lelki ereje végig megmaradt. Hogy a kezelésre jól reagál, azt már hetekkel ezelőtt tudtuk, amikor képek jelentek meg róla, ahogyan éppen a buenos aires-i maraton futáson vesz részt. Most Jonas a twitter-en üzent, de a Sky Sports és a BBC is lehozta a hírt, miszerint a 31 éves játékos úgy tűnik, hogy túl van a nehezén!

Hajrá Jonas!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik