(Szarka)lábjegyzet: Békés Karácsonyt, boldog Boxing Day-t!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.12.24. 13:12
Címkék
Mindenek előtt szeretnék a szerkesztő társaim és a magam nevében minden kedves olvasónknak, és valamennyi Newcastle szurkolónak BOLDOG, BÉKÉS...

Mindenek előtt szeretnék a szerkesztő társaim és a magam nevében minden kedves olvasónknak, és valamennyi Newcastle szurkolónak BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánni!BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánni!

Természetesen az ünnep második napján a fa alá mindannyian egy győzelmet várunk, ami a jelenlegi helyzetben kimerítené a karácsonyi csoda fogalmát.

December 26-án, az Old Traffordra látogat a csapatunk, ahol a Manchester United vendégeként próbálnak meg pontot, pontokat szerezni. Van Gaal-ék a meccs esélyesei, tulajdonképpen minden tekintetbe. Jobb formában is vannak (főleg mentálisan), ráadásul nem igazán nyerni járunk a MU otthonába. Oké, tavaly pont sikerült, de több mint 30 év után.

Mikulásnak öltözött szurkolótársaink tehát jó eséllyel szomorkodnak majd a meccs után, de elnézve az idei szezon kiszámíthatatlan játékát, még az is lehet, hogy a körülbelül 4 ezer Geordie győzelmi énekétől lesz hangos Manchester.

A csapatban nagy változás nem várható a derbihez képest. Új sérült nincs, egyedül Tioté lesz eltiltott, miközben Mehdi Abeid visszatérhet.

Természetesen már mennek a pletykák a januári átigazolási szezonról. Érkező oldalon nincs semmi konkrétum, azaz jelen esetben még egy megalapozott pletyka sem. Pardew állítólag egy befejező csatárt akar, de már egy szenegáli védő neve is felmerült.

Távozó oldalon Moussa Sissoko a "sláger". A francia középpályás lenyilatkozta, hogy gyerekként az Arsenal volt a kedvenc csapata, mert Patrick Vieira volt a példaképe, erre már meg is jelent, hogy 16 millió fontot adna érte Wenger.

Valószínűleg távozik Hatem Ben Arfa is. A Hull City nem kíván élni (nem hogy a vásárlási opcióval de) a teljes szezonra szóló kölcsönvétellel, így a középpályás visszatérhet Newcastle-be, igaz valószínűleg nem sokáig. A Ligue 1 középcsapata a Nice érdeklődik iránta, és még az is előfordulhat, hogy a Newcastle felbontja a szerződését, és ingyen elengedi Hatem-et.

Papiss Cissé távozásáról is pusmognak, de azt hiszem nála is nagyon (már-már irreálisan) a zsebbe kellene nyúlni a kérőnek.

Egyébként szerintem inkább Sissoko távozására van esély, de a 16 millióra még rá kellene pakolni párat, mégiscsak a jelenlegi keret egyik legjobbjáról van szó. Cissé szerintem marad, leveszi a mikulás sapkát, és lövi a gólokat tavasszal is! A legjobb az lenne, ha már pénteken elkezdené a MU ellen.

A mérkőzést a Digi 16.00 órától élőben közvetíti.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik