FTC: 250-300 játékost megnéztem az elmúlt két hétben - Prukner

Vágólapra másolva!
2011.06.10. 13:14
Címkék
Prukner László, a Ferencváros szakmai igazgatója komoly nyári erősítést tervez a zöld-fehéreknél, aminek kapcsán az elmúlt két hétben közel 300 játékost nézett meg. A szakember a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt erről.

„Nagy változások várhatóak idén is; tavaly 15 játékos elment, helyettük 15-18 érkezett. Olyan csapatot örököltem meg, amelynek – egy-két kivételtől eltekintve – nem volt magja, amely köré lehetett volna építeni. Ennek kialakítása sajnos éveket is igénybe fog venni. Kétszázötven-háromszáz játékost néztem meg az elmúlt két hétben, sokat dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a megfelelő futballistákat" – nyilatkozta Prukner László.

„Egyik érkezőnek sincs még konkrét szerződése, de Grúz továbbra is velünk edz – utalt a Kaposvár játékosára a szakember. – Heinz sorsa ma dől el, valószínűleg vissza fog térni hozzánk, hiszen ő is ezt szeretné, azonban fontos tényező lesz, hogy fel tudja-e újra pörgetni magát. Lesz az NB II-es gárdából is olyan fiatal játékos, akit fel fogunk vinni az első csapathoz"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik