Madár Rocky nyomdokain Philadelphiában

Vágólapra másolva!
2011.05.26. 07:54
null
Madár ismerős helyeken...(Fotók: Erdei Zsolt Menedzsment)
Címkék
A mozisztár Rocky nyomdokain haladva is készül Philadelphiában Erdei Zsolt, aki a Philadelphia Museum of Art világhírű lépcsőit is megmászta, csak hogy június negyedikén sikerrel járjon a Byron Mitchell elleni, tízmenetes mérkőzésén.

Kiválóan halad Erdei Zsolt felkészülése a június negyediki, Byron Mitchell elleni összecsapásra, ráadásul Madárnak Atlantic City (új menedzsmentje égisze alatt itt bokszolt először, és a jövő hét végén is itt mutatja majd meg magát az amerikaiaknak) és New York (ide érkezett meg ugyebár a mostani túrája során először) után Philadelphiát is sikerült bevennie.

ERDEI–MITCHELL A SPORT TV-BEN!
Super Six-gála, június 5., vasárnap
SportM (élő): 3 óra
Sport2 (ism.): 13
Sport1 (ism.): 20

Olyannyira, hogy még a helyiek elismerését is kivívta, midőn a Benjamin Franklin Parkwayen található Philadelphia Museum of Art lépcsőin tréningezett. Ha esetleg ismerős a hely, senki ne lepődjön meg: a világhírű Rocky-filmek több jelenetét is itt vették fel, a Sylvester Stallone által megszemélyesített főhős is itt készült fel a nagy feladatokra.

„Jól sikerült a reggeli lépcsőzés, de azért érződött rajtam, hogy az éjjel magamhoz képest is kevesebbet aludtam. Ennek ellenére, még ha izzasztóra is sikerült, jól ment az edzés. Ráadásul még ki is találtam egy új edzéselemet, amikor Klink Zolival talicskázva megyek fel a lépcsőn. Neki is, nekem is nagyon tetszett, úgyhogy beépítjük a programba" – mondta Erdei.

Madárt persze nem csupán erőnléti edzője, de „rendes" trénere, Fritz Sdunek is „kínozza" Amerikában.

„Már újra összeszokott párosként gyakorolunk – mondta honlapunknak a veretlen magyar öklöző. – Fritz még egyszer sem mondta, hogy csak azért mást kellene csinálnom, mert most az Egyesült Államokban bokszolok. Az viszont furcsa, hogy itt másképp kesztyűznek az emberek, mint Európában. A menetek között csak fél perc szünet van például. Mostanra már jól belejöttem, napról napra fejlődök, ami biztató a másfél hét múlva esedékes mérkőzés előtt."

Addig persze még rengeteg munka vár a kinti magyarok körében is roppant népszerű Madárra. Hétfőig Philadelphiában gyakorol, aztán átköltöznek a meccs helyszínére, Atlantic Citybe, és az utolsó simításokat már ott végzik el. A tervek szerint hétfőn, kedden és csütörtökön vár még majd keményebb tréning a magyar bunyósra, szombaton pedig jöhet majd a Mitchell elleni ütközet.

És jöhet a bizonyítás ismét az amerikai publikumnak, a magyar kolóniának és Lou DiBellának. A promoter harmadikra ígérte a nagy dobást Madárnak, ehhez kellene egy jó ajánlólevél. Erdei szándékosan nem akart még a távolabbi jövőről beszélni, de nem lennénk meglepve, ha a menedzsment már puhatolózó tárgyalásokat folytatna egy címmérkőzésről.

MADÁR AMERIKÁBAN – 2. RÉSZ

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik