Ökölvívás: Vladimir Klicsko meccse is képernyőre kerül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.24. 08:10
A Sport Tv közvetíti a világszerte nagy érdeklődéssel várt Vladimir Klicsko–Tyson Fury nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzést – tudatta közleményében a televíziós csatorna.

Nehézsúlyú „üzemmódba” kapcsol a Sport Tv bokszszekciója, hiszen szeptember 26-án élőben közvetíti Deontay Wilder, a WBC bajnoka címvédő mérkőzését Johann Duhaupas ellen, és megmutatja a súlycsoport többszörösen is megkoronázott királyának következő összecsapását, ugyanis Vladimir Klicsko (64–3, 53 K. O.–T. K. O.) október 24-i címmérkőzése is látható lesz a Sport1-en. Az IBF, a WBA és a WBO nehézsúlyú világbajnoka a britek veretlen reménysége, Tyson Fury (24–0, 18) elleni meccsre teszi fel a koronáit.

A Sport Tv „ütős” októberre készül, hiszen Klicsko mellett további két olyan öklöző meccse is a képernyőre kerül, aki előbb-utóbb okkal pályázik a súlycsoportoktól független világranglista első helyére: október 17-én Gennagyij Golovkin David Lemieux-vel mérkőzik meg, október 24-én pedig Terence Crawford találkozik Dierry Jeannal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik