Fiorentina: Guardiola javaslatára szerződtem ide - Gomez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.16. 10:16
Mario Gomez elárulta, hogy Josep Guardiola, a Bayern München új vezetőedzője tanácsára döntött úgy, hogy a Bajnokok Ligája-győztestől távozva a Fiorentina szerződésajánlatát fogadja el.

„Ciao ragazzi, örülök, hogy itt lehetek, és igyekszem gyorsan megtanulni olaszul, hogy könnyebben kommunikáljunk – fogalmazott a 33-as mezt megkapó Gomez az első hivatalos firenzei interjújában, amely során az első mondatot olaszul mondta. – Amikor eldőlt, hogy eljövök Münchenből, két ország került szóba, Spanyolország és Olaszország. Végül a Fiorentina szurkolótábora és a firenzei csapat kilátásai miatt döntöttem így.”Gomez az első hivatalos firenzei interjújában, amely során az első mondatot olaszul mondta. – Amikor eldőlt, hogy eljövök Münchenből, két ország került szóba, Spanyolország és Olaszország. Végül a Fiorentina szurkolótábora és a firenzei csapat kilátásai miatt döntöttem így.”

A négy évre Firenzébe szerződő Gomez elmondta, Josep Guardiola, a Bayern München új vezetőedzője is örömmel adott tanácsot neki, miközben az ajánlatok között válogatott.

„A Bayernnel mindent megnyertem, amit meg lehet nyerni. Többek között maga Guardiola is azt ajánlotta, hogy ide szerződjek, mert a Fiorentina remek támadófutballt játszik, amely fekszik nekem, és itt rendszeresen játszhatok. Azt is kiemelte, hogy Vincenzo Montella kiváló szakember, a fiatal nemzedék egyik legjobbja” – mondta a 28 éves Gomez, aki 2009-ben a Stuttgartból szerződött a Bayernhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik