Juventus: Tévez csak nevet a túlsúlyáról szóló híreken

Vágólapra másolva!
2013.07.10. 16:36
Carlos Tévez, a Juventus múlt hónapban szerződtetett argentin labdarúgója nem veszi komolyan a testsúlyát érő bírálatokat, a válogatottról és a jövő évi világbajnokságról azonban már lemondott.

Olasz és argentin lapokban egyaránt jelentek meg olyan hírek, melyek szerint a Serie A bajnokának stábja a Manchester Citytől 12 millió euróért igazolt játékoson végzett orvosi vizsgálatai során hat kiló pluszt talált, amitől a felkészülési időszak kezdetén meg kell szabadulnia. Tévez elengedte a füle mellett a kritikus véleményeket.

„Szinte még meg sem érkeztem Torinóba, máris olyan hangokat hallok, hogy hat kilótól kell megszabadulnom, pedig jó kondiban vagyok. Az ilyen hírek mindig megnevettetnek. Érdekes, a klub engem semmilyen súlyfeleslegről nem tájékoztatott” – idézte a Football Italia a Premier League-et hét szezont követően elhagyó támadót.

Tévez a súlya mellett az argentin nemzeti csapatra is kitért, ahová 2011 óta nem kapott meghívót. A labdarúgó azon sem lenne meglepődve, ha nem jutna szerephez a jövő évi világbajnokságon.

„Mindenki tudja, milyen érzéseket táplálok a címeres mez iránt, de nem vagyok depressziós, amiért egy ideje kimaradtam a válogatottból. Az albiceleste öltözőjének ajtaja számomra már bezárult, de az okokról nem engem, hanem a szövetségi kapitányt kell megkérdezni.”

Időközben felvetődött, hogy Messi és Tévez rossz kapcsolata áll utóbbi mellőzésének hátterében, de a Juventus új légiósa tagadta ezeket a híreszteléseket.

„Alejandro Sabella egyszerűen más támadókat preferál. Megbékéltem a tudattal, nincs bennem tüske, a 2014-es brazíliai világbajnokságon én már szurkoló leszek. Hogy megromlott volna a viszonyom Messivel? Talán a drukkerek másképp látják, de ebből semmi sem igaz, sosem volt problémánk egymással, mindig baráti viszonyt ápoltunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik