Juventus: Nem lepődtem meg, hogy legyőztük a Milant - Conte

Vágólapra másolva!
2013.10.07. 09:33
Ahogy arról már beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Juventus hazai pályán 3–2-es győzelmet aratott a mérkőzést góllal kezdő, és góllal befejező Milan ellen. Antonio Conte, a „zebrák” vezetőedzője nem akármilyen tettet hajtott végre csapatával: majd' hetven év után először győztek zsinórban háromszor otthon a torinóiak.

„Amikor a szezon előtt elkészítették a sorsolást, mindenki azt mondta, hogy az idény elején nehéz dolgunk lesz. Több mint elégedett vagyok az eddig elkönyvelt hat győzelmünkkel és egy döntetlenünkkel – kezdte értékelését Antonio Conte. – Jó teljesítményt nyújtottunk, de még javulnunk kell. A saját hibánkból már a meccs első lövéséből gólt kaptunk. Évek óta előfordul ez velünk, kis túlzással mindig szükségünk van egy pofonra, hogy felébredjünk.”

„Giovinco nagyon fontos gólt szerzett, ennek pedig külön örülök, mert rengeteg kritikát kapott a szurkolóktól, ami igazságtalanság, mivel ugyanolyan jó játékos, mint a többi csatárunk, és biztatásra van szüksége” – dicsérte a csapata második gólját szerző játékost Conte, akit nem ért meglepetésként, hogy legyőzték a Milant.

„Nem vagyok meglepődve, hiszen a legutóbbi két szezonban is megvertük őket hazai pályán. Ezt megelőzően csak 1930 és 1935 között nyertünk otthon egymás után háromszor” – büszkélkedett az olasz szakember, hangsúlyozván, hogy a válogatott játéknap után nagyon nehéz találkozó vár rájuk a Fiorentina, majd a Real Madrid ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik