Juventus: A többi klub ultráit is büntessék meg! - Conte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.30. 14:16
Antonio Conte szerint nemcsak a Juventus ultráit kellene megbüntetnie az Olasz Labdarúgó-szövetségnek, hanem a többi csapat olyan szurkolóit is, akik sértő rigmusokat skandálnak.

A vasárnap esti Juventus–Udinese bajnokin a kapu mögötti szektorokba nem mehetnek be rendszeres használóik – az ultrákat a Napoli elleni mérkőzésén történtek miatt tiltották ki, a déli kanyarból (curva sud) két, míg az északi kanyarból (curva nord) egy bajnokiról –, a helyüket gyerekek foglalhatják el.

Antonio Conte szerint más csapatok szurkolóit is meg lehetne és kellene büntetni helytelen viselkedésük miatt.

„Hasonlóan súlyos incidensek történnek, amelyeket hasonló szigorral kellene megtorolni. Például akkor, amikor más csapatok hívei a Heysel- vagy a supergai tragédiát emlegetik” – utalt a Juventus vezetőedzője az 1985-ös Juventus–Liverpool BEK-döntőre, valamint a legendás Torino végét jelentő repülőgép-katasztrófára. a Napoli elleni mérkőzésén történtek miatt tiltották ki, a déli kanyarból (curva sud) két, míg az északi kanyarból (curva nord) egy bajnokiról –, a helyüket gyerekek foglalhatják el.

Antonio Conte szerint más csapatok szurkolóit is meg lehetne és kellene büntetni helytelen viselkedésük miatt.

„Hasonlóan súlyos incidensek történnek, amelyeket hasonló szigorral kellene megtorolni. Például akkor, amikor más csapatok hívei a Heysel- vagy a supergai tragédiát emlegetik” – utalt a Juventus vezetőedzője az 1985-ös Juventus–Liverpool BEK-döntőre, valamint a legendás Torino végét jelentő repülőgép-katasztrófára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik