Serie A: Kaká jól megmondta Ronaldóról és Balotelliről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.06. 12:07
Kaká, a Milan aranylabdás labdarúgója mindenhol szívesen látott interjúalany; most az olasz Mediaset Tiki Taka programjának beszélt sok mindenről – például arról, ki volt a kedvenc játékostársa.

„Hogy ki volt a legjobb futballista, akivel eddig együtt játszottam? Ronaldo, vagyis a Fenomeno – egyértelműsítette Kaká, hogy honfitársáról, 1997 és 2002 aranylabdásáról, a brazil világbajnok Ronaldóról van szó. – A másik Ronaldo, Cristiano valószínűleg ott lenne a top ötömben, de csak a Fenomenótól láttam olyasmiket, amikre korábban soha senki más nem volt képes.”

A Real Madridból a Milanba nyáron visszatérő Kakát arról is faggatták, mi a véleménye ifjú klubtársáról, Mario Balotelliről, aki különcségeivel szinte nap mint nap gerjeszt kritikát.

„Mario nagyszerű srác, de tudomásul kell vennie, hogy nem viselkedhet felelőtlenül. Sem a Milanban, sem az olasz válogatottban nem háríthatja el magától a felelősséget. Sokan példaképként tekintenek rá, fel kell fognia, mivel jár ez, meg kell tanulnia, hogyan kell megbirkóznia ezzel a szereppel” – mondta a 2007-ben, korábbi milanos időszakában Aranylabdával kitüntetett brazil futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik