Juve: 100 ezer euróra büntették Vidalt, fogy a türelem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.07. 13:09
A Serie A-ban szereplő Juventus százezer euróra büntette Arturo Vidalt, amiért a chilei késett az olasz bajnok péntek délelőtti edzéséről, három nappal a Roma elleni rangadó előtt.

Hétfőn a La Gazzetta dello Sport számolt be arról, hogy Vidal a múlt hét csütörtökön bulizni indult, aminek péntek hajnalban egy torinói diszkóban verekedés lett a vége. Ennek következménye volt a késés is. Vidal a múlt hét csütörtökön bulizni indult, aminek péntek hajnalban egy torinói diszkóban verekedés lett a vége. Ennek következménye volt a késés is.

A 27 esztendős Vidal ezt követően kimaradt a Roma elleni kezdőcsapatból (utólag kiderült, nem taktikai megfontolásból), de nem úszta meg ennyivel, most 100 ezer eurót is fizethet a kihágásért, amely állítólag nem az első volt a szezonban: egy héttel korábban az Atlético Madrid elleni idegenbeli BL-összecsapás másnapján sem érkezett pontosan, a türelem pedig kezd elfogyni vele kapcsolatban.

Arturo Vidal sorsa a nyári átigazolási szezon egyik legnagyobb kérdőjele volt, első számú kérőjének a Manchester United számított, a gólerős középpályás végül maradt a Juventusnál. A 2014–2015-ös szezonban formája messze van a legjobbjától, az eddigi mérkőzéseken meg sem közelítette 2013–2014-es teljesítményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik