NS-jótékonyság: liciten Balogh Botond Milan-verő meze

Vágólapra másolva!
2024.08.28. 09:00
Balogh Botond (jobbra) felajánlotta a mezét
A Parma magyar válogatott védője, Balogh Botond jótékonysági célra ajánlotta fel azt a mezt, amit a hétvégén viselt, amikor csapatával legyőzték az AC Milant az olasz labdarúgó-bajnokságban.

Az elmúlt hetekben elkényeztettek minket a magyar sportolók, de úgy tűnik, az olimpiával mindez nem ért véget. Az elmúlt hétvégén például labdarúgó-válogatottunk 22 éves védője, a nyári Európa-bajnokságot is megjárt Balogh Botond nemcsak kezdőjátékos volt a Serie A újoncának, a Parmának az AC Milan elleni bajnokiján, de a mezőny egyik legjobbja – miközben csapata óriási meglepetésre 2–1-re le is győzte a sokkal esélyesebb sztárgárdát!

Az Éld Át Utazási Iroda segítségével mindezt – már szokás szerint – népes magyar sereg szeme láttára. A mérkőzés után Balogh Botond oda is adta nekik a meccsmezét – vagyis azt a trikót, amiben a Milan elleni siker részese volt!

A helyszínen aláírásával is ellátott 4-es számú mez természetesen jótékony célra megy: árverésre bocsátja az iroda, a befolyt összegből pedig beteg gyerekek fognak utazni februárban a Milan–Inter derbire, amivel egy álmuk válik valóra. A mezre licitálni az utazási iroda Facebook-oldalán lehet szeptember 11-ig.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik