Rio 2016: megihlette az íreket a sajtburesz, zseniális interjút adtak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.14. 12:07
Kenderesi Tamás és a sajtburesz szerelmi története újjáéledt az olimpián, most az ezüstöt nyerő ír evezős testvérpár, Paul és Gary O'Donovan adott hasonlóan szórakoztató interjút, mint a magyar úszó, igaz, ők pizzára vágytak. A Nutella után.

„Épp Rióban vagyunk, és bár a háttér elég kamunak tűnhet, tényleg ez van mögöttünk!” – kezdték az interjút az O’Donovan testvérek, akiktől azonnal felrobbantak a közösségi oldalak a kétperces interjújukat követően.„Épp Rióban vagyunk, és bár a háttér elég kamunak tűnhet, tényleg ez van mögöttünk!” – kezdték az interjút az O’Donovan testvérek, akiktől azonnal felrobbantak a közösségi oldalak a kétperces interjújukat követően.

„Olyanok a lábaim, mintha zseléből lennének, de legalább tudtunk egy kicsit bulizni, és még a dobogós nadrágunkat is megmutathattuk! Ünnepeltünk egy kicsit anyával és apával, aztán elvittek minket erre a doppingos tesztre, belénk nyomtak tíz liter vizet, hogy végre tudjunk pisilni. Nem mondom, most kicsit tele vagyok…” – folytatták, majd jött a sajtburesz ír verziója.

„Aláírásokat osztogattunk, meg képeket csináltunk, két órája ez megy, és eddig összesen egy kis nutellás kenyeret tudtunk enni, remélem, a pizza, amit rendeltünk, már úton van!” – tették hozzá.

Ekkor már a Twitteren kampány indult, hogy kapjanak saját show-t a tévében az ír srácok.

„Hallottuk, hogy milyen őrület van otthon miattunk, de hogy őszinték legyünk, fogalmunk sincs, mi történik, mi sajnos kimaradunk a buliból, mert itt vagyunk az olimpián…” – zárták le a beszélgetést.

Íme, az eredeti interjú, és bár nem minden mondatuknál egyértelmű, de igen, ők angolul beszélnek.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik