A Real Madrid 50 millió eurót plusz Diarrát adná Ibrahimovicért

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2008.04.25. 17:33
A korábbi 70 millió helyett 50 millió eurót és Mahamadou Diarrát adná cserébe a Real Madrid Zlatan Ibrahimovicért, adta hírül a Corriere dello Sport. Az olasz klub hajlana is az üzletre, hisz a nyáron mindenképpen szerződtetni szeretnének egy védekező középpályást, a svéd csatárhoz pedig térdproblémái miatt már nem ragaszkodnak foggal-körömmel.
Ibrahimovic a következő idényben már fehér mezben játszhat
Forrás: Imago
Ibrahimovic a következő idényben már fehér mezben játszhat
Ibrahimovic a következő idényben már fehér mezben játszhat
Forrás: Imago
Ibrahimovic a következő idényben már fehér mezben játszhat

Zlatan Ibrahimovic nemrég kijelentette, hogy egyszer szívesen kipróbálná magát a spanyol vagy az angol bajnokságban. Nos, terve lehet, hogy hamarabb valóra válik, mint gondolta volna.

Olasz lapértesülések szerint ugyanis a Real Madrid ajánlatot tett az Internek. A királyi klub 50 millió eurót és Mahamadou Diarrát ajánlotta a svéd válogatott csatárért.

A spanyolok vezetőedzője, Bernd Schuster a napokban hízelgően nyilatkozott a bosnyák származású játékosról:
„Ibra? Ő egy nagy játékos és örülnék neki, ha nálunk játszana. Minden kiemelkedő képességű labdarúgót szívesen látunk és ő egyike ezen játékosoknak” – mondta a német tréner.

Ibrahimovic egészségesen ugyan alapembere a lombardiai klubnak, de krónikus térdsérülése miatt a kék-feketék vezetői lehet, hogy túladnak rajta.

Mint azt korábban megírtuk, a Real királyi fizetést adna új szerzeményének, ugyanis évi 9-11 millió eurót utalna Ibrahimovic bankszámlájára.

Az Inter már hónapokkal ezelőtt nyilvánosságra hozta abbéli szándékát, hogy nyáron egy védekező középpályással erősítené meg amúgy sem gyenge keretét. Könnyen lehet, hogy Diarra lesz ez a személy.

A mali játékos klubcseréje már csak azért is valószínű, mert Schuster nem igazán számít rá, és inkább az argentin Gagót szerepelteti a posztján.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik