A szurkolók szerint Krkicnek kellene kezdenie – Henry kárára

Vágólapra másolva!
2008.09.03. 15:11
A MundoDeportivo.es felmérése szerint a katalán szimpatizánsok Bojan Krkicet, nem pedig Thierry Henryt látnák szívesen a kezdőcsapatban. A szavazók ráadásul igen szkeptikusak a csapat szereplését illetően is.
Henrynak bizonyítania kellene a szurkolók felé
Fotó: Action Images (archív)
Henrynak bizonyítania kellene a szurkolók felé
Henrynak bizonyítania kellene a szurkolók felé
Fotó: Action Images (archív)
Henrynak bizonyítania kellene a szurkolók felé

Amikor egy évvel ezelőtt Thierry Henry megérkezett az FC Barcelonához, sokan úgy gondolták, ő az utolsó láncszem, amellyel tökéletessé válhat a katalánok támadóalakzata. A francia csatár azonban nem tudta megközelíteni arsenalos formáját, s most már úgy tűnik, a gránátvörös-kékek szurkolói sem bíznak benne.

Lionel Messi, Ronaldinho, Samuel Eto’o és Thierry Henry. Papíron feltartóztathatatlan támadósornak kellett volna lennie, ám mégsem volt az. Sem a francia csatár, sem a Barcelona nem úgy játszott az előző szezonban, ahogy azt a szurkolók elvárták volna.

A rajongóknak pedig megvan a véleményük. A MundoDeportivo.es-en tartott felmérés szerint például a katalán szimpatizánsok szerint Thierry Henrynak nincs helye a Barca kezdőcsapatában.

A támadó középpályások közül Andrés Iniesta és természetesen Lionel Messi kapta a legtöbb szavazatot, míg legelöl Samuel Eto’o mellett nem a francia, hanem Bojan Krkic kapna lehetőséget. Legalábbis, ha a szavazókon múlna.

A voksoláson arra is fény derült, hogy a rajongók szkeptikusak a csapattal kapcsolatban, miután a nyáron nem nagyon sikerült megerősíteni a keretet. (Természetesen leszámítva a 35 millió euróért érkező Dani Alvest.)

Hiába volt szó ugyanis arról, hogy Andrej Arsavin, Diego Capel és David Silva is érkezik, az átigazolásokból végül nem lett semmi.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik