Barcelona: Szívesen leigazolnék egy Real-játékost - Rosell

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 18:30
Sandro Rosell, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona elnöke elmondta, van olyan Real Madrid-futballista, akit szívesen látna csapatánál, ám azt már nem árulta el, hogy kire gondolt.

„Van egy Real Madrid-futballista, akinek a játékát évek óta csodálom, de azt nem mondom meg, hogy kiről van szó, mert nem szeretnék cirkuszt" – kezdte Rosell.

„A Realnak nagyszerű játékosai vannak, természetesen olyan is, akit mi is szívesen szerződtetnénk. Hogy Casillasról beszélek? Nem adok semmilyen gyanakvó jelet" – folytatta Rosell, aki szerint a több európai élcsapattal is szóba hozott Cristiano Ronaldo nagyon drága lenne a katalánoknak.

A spanyoloknál érthetően azonnal megindult a találgatás: vajon melyik Real-játékoson akadt meg a Barca-elnök szeme, persze kizárólag szakmai alapon. A marca.com szavazást is közzétett, amelyen pénteken 23 órai magasságban már több mint 30 ezer szavazat érkezett. Ezek többségét Mesut Özil (33.9%) és Iker Casillas (32%) gyűjtötte be. Őket harmadik helyen Sergio Ramos követi (13.3%), a további három nevesített futballistának már tíznél kevesebb százaléka van. Érdekes, hogy Xabi Alonso (7.6%), Karim Benzema (4.7%), de még a „más játékos" (5.5%) is megelőzi Cristiano Ronaldót (3.1%)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik