Real: Sergio Ramos Busquetset igazolná le a Barcából

Vágólapra másolva!
2013.03.20. 12:07
Sergio Ramos, a spanyol válogatott és a Real Madrid labdarúgója készséggel állt az újságírók rendelkezésére a pénteki, Finnország elleni vb-selejtező előtt. A középhátvéd többek között azt is elmondta, ha a rivális Barcelonából igazolhatna bárkit jelenlegi klubjába, akkor...

...Sergio Busquetset választaná!

„Sok embert meglepett, milyen jó kapcsolatot ápolok Gerard Piquével, de a barcelonaiak közül Busquetscel a legjobb a viszonyom. Azelőtt én sem gondoltam volna, hogy például Valdésszal is kijövök majd, aztán kiderült, milyen fantasztikus srác. Ha a Barcából igazolhatnék, Sergio Busquetstet hoznám a Realba” – idézi az AS Ramost, aki elmondta, még sok-sok évig szeretne a Real Madridban játszani, függetlenül attól, José Mourinho marad-e a klub vezetőedzője.

„Szemtől szemben Mourinho hasonlít Luis Aragonéshoz. Mindketten a futball nagy tudósai. Mourinhóval lehet érvelni. Általában nyíltan felvállalom a véleményem, így volt ez Mourinhóval és mással is. A United elleni sikert követő nyilatkozatát viszont nem osztom, jobban örültem volna, ha másképp fogalmaz” – mesélte Ramos edzőjéről, aki a manchesteri siker után azt mondta, a jobbik csapat kapott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik