Real Madrid: Casillas meglebegtette januári távozását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.17. 19:45
null
Casillasnak kezd elege lenni a cserekapus szerepéből (Fotó: Reuters)
Iker Casillas egy sajtóeseményen arról beszélt, amennyiben a következő három hónapban sem változik a helyzete, és nem fog több lehetőséget kapni Carlo Ancelottitól, úgy januárban komolyan szóba kerülhet a távozása.

 

„Most az a legfontosabb, hogy minden nap harcoljak a helyemért. Kihívást jelent a visszaszerzése. Többet akarok játszani, de a csapat összeállítása természetesen az edző dolga, és én elfogadom a véleményét. Nem tehetek mást, mint edzek keményen. Addig szeretnék a csapat tagja lenni, ameddig csak lehet, de ha a jelenlegi helyzet nem változik három hónapon belül, akkor valószínűleg már azt mondom majd, hogy gondolkodom a váltáson" – mondta Casillas egy gyerekeknek szóló rendezvényen.

Mint ismert, a Real Madridban nevelkedett hálóőr sokáig kirobbanthatatlan volt a királyiak kapujából, de előző szezonban José Mourinho Diego Lopezt részesítette előnyben, mint ahogy idén Carlo Ancelotttinál sem került vissza a kezdőbe. Casillasnak így a válogatottban is veszélybe került a pozíciója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik