Real Madrid: Én ehhez a klubhoz tartozom - Casillas

Vágólapra másolva!
2013.12.20. 20:17
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Madrid kapusa, Iker Casillas egyértelművé tette maradási szándékát.

A kevés játéklehetőséghez jutó 32 éves kapust az Arsenallal és a Manchester Cityvel is összeboronálták, ő azonban cáfolta a januári távozás lehetőségét.

„Sok ember spekulál a helyzetemmel kapcsolatban, és nem csupán az elmúlt években – mondta Casillas – Mindennap pletykák jelennek meg velem kapcsolatban. A Real Madridhoz tartozom, ez a klub az életem, itt akarok maradni.”

„Folytatni akarom Madridban. Meg akarom nyerni a tizediket [BEK/BL-trófeát], kupákat és bajnoki címeket szeretnék ünnepelni.”

„Hogy kezdő leszek-e a világbajnokságon? Nem tudom, sok idő van még addig. Élvezni kell a pillanatot, aztán meglátjuk, mi történik öt-hat hónap múlva. A klubunkra kell koncentrálnunk, aminek eredményeképpen bekerülhetünk a válogatottba. A spanyol válogatott kezdője lenni, miközben a Realé nem? Megvannak az edzők, akik eldöntik, mi a legjobb megoldás. Nincs ezzel problémám, küzdeni fogok, szeretem a kihívásokat. Bármikor álltam a reflektorfényben, be akartam bizonyítani, mennyit érek. Jó, hogy van versenyhelyzet, nem zavar. Próbálok jó edzésmunkát végezni, és élvezni a játékot” – tette hozzá a spanyol kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik