Real: Ancelottinál béke van az öltözőben, Mourinhónál nem volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.10. 13:14
Carlo Ancelotti, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint elődjénél, José Mourinhónál viszályok voltak az öltözőben, nála viszont béke honol a csapaton belül.

Mourinho idejében rengeteg olyan információ szivárgott ki a Real Madrid háza tájáról, hogy nem felhőtlen a játékosok és a portugál szakember kapcsolata. Mourinho elsősorban Sergio Ramosszal és Iker Casillasszal ápolt különösen rossz viszont.

„Tudomásom van arról, hogy mielőtt idejöttem, voltak nézeteltérések az öltözőben – sok probléma volt a játékosok és Mourinho között – mondta Ancelotti. – Mindent, ami az öltözőben történt, másnap az újságokban lehetett olvasni.”

„Amikor idejöttem, minden megváltozott, béke lett. Semmilyen feszültséget sem örököltem. Hogy én lennék az oka annak, hogy visszahoztam a nyugalmat az öltözőbe? Nem, nem hiszem. Mire megérkeztem, már csupa derű volt minden. Azóta egyetlenegy vita sem volt a csapaton belül, sőt, olyan játékosom sem volt, akit motiválni kellett, vagy panaszkodott volna a kevés játéklehetőség miatt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik