Real Madrid: „Bale jobb, mint Neymar, aranylabdás lesz”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.16. 12:59
null
Gareth Bale ügynöke Aranylabdát remél a walesinek (Fotó: Reuters)
Jonathan Barnett, Gareth Bale ügynöke úgy gondolja, ügyfele jobb játékos, mint Neymar, és véleménye szerint a walesi labdarúgó egy napon Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is lekörözve Aranylabdát nyer majd.

 


Mint ismert, Gareth Bale 2013-ban 91 millió – egyes források szerint 100 millió – euróért csatlakozott a Real Madridhoz, és rögtön első évében Bajnokok Ligája-győzelemhez segítette a királyi gárdát. Jonathan Barnett, a walesi játékos ügynöke az AS-nek elmondta, biztos benne, hogy Bale egy napon a világ legjobbja lesz.

„Biztos vagyok benne, hogy ő lesz a legjobb. José Ángel Sáncheznek, a Real Madrid ügyvezető igazgatójának és a klubelnöknek [Florentino Pérez – a szerk.] is mondtam, hogy Bale egy napon Aranylabdát nyer majd, amire ők csak röhögtek. Most már senki sem nevet… Elmondtam nekik, hogy Bale jobb játékos, mint Neymar.”

Barnett ezek után azt is elárulta, hogy a Manchester United többet fizetett volna a 25 éves támadóért, mint a Real Madrid, de Bale mindenképpen a spanyoloknál szeretett volna játszani.

„Ez volt az egyik legnagyobb volumenű transzfer, és nagy megtiszteltetés volt számomra, mert tudtam, hogy Bale álma mindig is a Real Madrid volt. Mehetett volna a Manchester Unitedhez is, de ő a Realt választotta” – mondta Barnett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik