Real: „Ha Cristiano, Benzema és Bale egészséges, mindig játszanak”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 13:58
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője védelmében vette a BBC rövidítéssel beazonosított támadótrióját, és a Sevilla elleni pótlásra várva dicsérte a szerdai riválist.

 

 

„Nem lehet kétséges: amennyiben Cristiano, Benzema és Bale egészséges, akkor mindig játszanak – mondta az olasz szakember, akinek mással vannak, illetve voltak gondjai. – A kezdés utáni hozzáállás lehet a probléma kulcsa, azon kell javítani. Azt hiszem, hogy a játékosok megértették ezt, a legutóbbi három mérkőzést már egészen más koncentrációval kezdtünk.”

Az FC Barcelonával és az Atléticóval szembeni egy-, illetve hárompontos előnyről annyit mondott, hogy nem figyel rá – a Realnak van egy elmaradt meccse riválisaihoz képest, ezt pótolja szerdán a Bernabéuban a Sevilla ellen –, hasonlóan izgalmas bajnoki hajrát vár, mint az előző idényben, amikor az utolsó fordulóig nyitott volna a bajnoki cím sorsa. De dicsérte a jelenleg negyedik helyen álló Sevillát is, amely kiváló futballistákból áll és szervezett játékra képes.

„Összességében kedvemre való csapat. A negyedik helyért ugyanúgy több gárda küzd meg egymással, mint az első helyért.”

A téli átigazolási időszak zárását követően szóba került Javier Hernández is, lévén a mexikói támadónak a nyáron lejár a szerződése, és csupán epizodistának számít Madridban, vagy még annak sem. Kilenc bajnokin összesen 180 percet töltött a pályán a szezonban, pedig már lement húsz fordulójuk.

„Itt maradt velünk, mert a szerződése ide köti őt, és mert számítunk rá. Beszéltem vele, jól érzi magát a klubnál, ami bizonyítja profi mentalitását.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik