Real Madrid: C. Ronaldo kiakadt Pérezék viselkedése miatt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.22. 20:45
null
Az As úgy tudja, CR Casillas és Ramos miatt idegesítette fel magát, de nem ez az egyetlen gond… (Fotó: Reuters)
Spanyol lapértesülések szerint Cristiano Ronaldót, a Real Madrid labdarúgócsapatának klasszisát feldühítette a blancók vezetőségének viselkedése, és az, ahogy Florentino Pérez Iker Casillasszal és Sergio Ramosszal bánik.

A királyiak elnöke, Florentino Pérez az utóbbi hetek hírei szerint mindent megtesz, hogy újra magára haragítsa a madridi fanatikusokat.

Az átigazolási időszakokban mindig új galaktikusokat üldöző vezető állítólag két ikontól, Iker Casillastól és Sergio Ramostól is meg akar válni a nyáron.

A drukkerek, hallva a pletykákat, természetesen azonnal kifejezték nemtetszésüket a közösségi oldalakon, és úgy tűnik, nemcsak a szimpatizánsokat idegesítették fel a spanyol sportoldalakon megjelenő hírek.

Az As úgy tudja, Cristiano Ronaldót is feldühítette a klub bánásmódja a két játékossal szemben.

A spanyolok azt írják, CR-t ráadásul az is bosszantja, hogy a személyes beszélgetés helyett a klub honlapjáról kellett megtudnia, hogy az új vezetőedző, Rafa Benítez új pozícióban kívánja bevetni a portugált, és a szélek helyett középre, klasszikus kilences, azaz csatárpozícióba tolja.

A nyári szünetben mindig nehéz elválasztani a pletykát a valóságtól, az azonban biztos, hogy az ehhez hasonló hírek nem tesznek jót a madridi öltözői hangulatnak, és Benítez debütálását sem könnyítik meg…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik