Real: „Nagyobb szükségünk van Sergióra, mint valaha!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.17. 18:38
Florentino Pérez, a Real Madrid klubelnöke a miheztartás végett kerek-perec kijelentette, hogy a hivatalosan ma szerződést hosszabbító alapemberre, Sergio Ramosra nagyobb szüksége van a klubnak, mint valaha.
„A Real Madrid elnökeként nagyon büszke vagyok arra, amit elértünk – utalt a szerződés meghosszabbítására Florentino Pérez. – Új időszámítás kezdődik az előttünk álló szezonban, méghozzá Sergióval, mint kapitánnyal. Nagyobb szükségünk van most rá, mint valaha. Ő a Real Madrid egyik szimbóluma. Nem könnyű ebben a csapatban a vezérszerepet betölteni. A Real Madrid értékeit Sergio az első naptól kezdve a magáénak érezte, hogy 2005-ben ide szerződött. De nemcsak a klubnak és a játékosnak, hanem számomra is fontos ez a nap, hiszen vele együtt élhettem át fejlődésének minden pillanatát, napról napra láttam, miként válik a klub legendájává.”

Az elmúlt hónapokban nem volt mindig ilyen nagy az egyetértés és a barátság a klub és Sergio Ramos között. Sőt, kifejezetten hűvössé vált a viszony, amely majdnem azonnali szakításhoz vezetett. (A legkitartóbb udvarló a Manchester United volt.) Az érintett védő – aki végül három évvel, 2020-ig hosszabbított – nyilatkozatában kihangsúlyozta: a szíve mindig is a Realé volt.

„Ehhez a klubhoz tartozni és a kapitányi karszalagot viselni óriási megtiszteltetés és kiváltság, de hatalmas kötelezettséggel is jár, továbbá nagy felelősséggel. Mindenki tudja, hogy a szerződés meghosszabbítása hosszú folyamat végén született meg, de a szívem közben mindig is itt volt. Hala Madrid!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik