Megsérült és kényszerleszállást hajtott végre a Cádiz repülőgépe

Vágólapra másolva!
2024.05.28. 08:36
Nagy volt az ijedtség, kényszerleszállást hajtott végre a Cádiz játékosait szállító repülő (Fotó: Getty Images)
Kényszerleszállást hajtott végre a spanyol élvonalbeli Cádiz férfi labdarúgócsapatát szállító Boeing 767-es repülőgép, amely Salvadorba tartott, ahol a salvadori labdarúgás történetének legjobb játékosa, Mágico González tiszteletére rendeztek volna jótékonysági mérkőzést.

A Marca beszámolója szerint a Cádiz labdarúgócsapata egy Boeing 767-essel utazott volna Salvadorba a jérezi reptérről, de a felszállás után nem sokkal megsérült a repülő egyik hajtóműve, ami miatt a gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania a sevillai reptéren.

A Cádiz játékosai természetesen megijedtek és pánikba estek a történtek miatt. 

„Azt hittük, meghalunk. Minden megfordult a fejünkben. Érzékeltünk egy kisebb robbanást és a dolgozók kicsit idegesek lettek. Probléma volt a hajtóművel és azt mondták, gyorsan le kell szállnunk. Szerencsére mindnyájan rendben vagyunk” – mondta Álex Fernández az El Chiringuito de Jugones című műsorban.

A Cádiz a salvadori kormánnyal közölte, hogy a történtek miatt lemondja a csapat korábbi játékosának, a legendás Mágico Gonzáleznek a tiszteletére tartott jótékonysági mérkőzést, ám tervei szerint egy későbbi időpontban ellátogat Salvadorba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik