A Man. City BL- és Eb-győztes játékosa lehet a Real Madrid nagy fogása 2025 nyarán – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.04. 19:01
Rodri (Fotó: Getty Images)
A spanyol labdarúgó-élvonalban (La Liga) érdekelt Real Madrid a Manchester City középpályását, Rodrit szerezné meg a középpályára 2025 nyarán – írja az AS.

A madridi sportlap cikke szerint a 15-szörös BL-győztes klubnál kész tényként kezelik Alphonso Davies érkezését (a kanadai balhátvéd szerződése lejártával szabadon igazolhatóként érkezne a Bayern Münchentől jövő nyáron), de a jövő nyári transzferidőszak legnagyobb fogása a Manchester City belső középpályása, Rodri lehet. 

A németországi Európa-bajnokság legjobbjának megválasztott labdarúgóban Toni Kroos utódját látják, de még három évig élő megállapodás köti őt Pep Guardiola csapatához. A City értelemszerűen nem szeretné elveszíteni egyik legjobbját, így Rodri már kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot a klubtól, ám egyelőre nem adott választ rá. 

Az As hozzáteszi: Rodri számára nincs harmadik opció a maradás és a Madridba való visszatérés mellett (igaz, a spanyol nem a Real, hanem az Atlético játékosa volt az Angliába igazolását megelőzően), így kizárható egy esetleges licitháború lehetősége. 

A Real Madrid vélhetően 100 millió euró körüli összeg fejében szerződtetné Rodrit, aki biztos pontot jelenthet a középpályán – már csak azért is, mert Luka Modric a jövő nyáron sajtóhírek szerint visszavonul majd.

A pályafutása csúcsán levő középpályás sorsa tehát nincs kőbe vésve, a Real Madrid pedig leghamarabb a mostani idény végén tesz majd lépéseket egy esetleges transzfer tető alá hozására.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik