A Real Madrid és a Manchester United is méltatta a visszavonuló Varane-t

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.09.25. 12:27
Varane a Real Madriddal érte el klubszinten a legnagyobb sikereit (Fotó: realmadrid.com)
Mint beszámoltunk róla, a 31 éves Raphaël Varane bejelentette a visszavonulását. A franciák világbajnok futballistája a Real Madrid legendájává vált, de később a Manchester Uniteddal is nyert trófeákat. Korábbi klubjai búcsúznak tőle!

A Real Madrid hosszú cikkben emlékezik meg Raphaël Varane madridi időszakáról. A klub kifejezte neki háláját és szeretetét, és a legendás jelzővel illette őt. A (most már egykori) francia védő 18 trófeát hódított el a gárdával, a Bajnokok Ligáját négyszer nyerte meg.

„Raphaël Varane örökre a Real Madrid-szurkolók szívében marad, mint a klub történetének egyik legnagyobb középhátvédje, és mint aki mindig képviselte klubunk értékeit. Életének új szakaszához a Real Madrid neki és a családjának is sok sikert kíván.”


A Manchester United nyílt levélben búcsúzik Varane-tól. A francia játékos három idényt töltött a „vörös ördögöknél”, és mindig nagy méltósággal képviselte a klubot.

„Köszönjük az alázatosságodat, a vezetői szerepedet és az elkötelezettségedet – olvasható. – Aki egyszer vörös, mindig vörös marad!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik