Yaakobishvili Áron bekerült az FC Barcelona meccskeretébe – hivatalos

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.25. 13:56
Athletic Club v FC Barcelona - Copa del Rey
Yaakobishvili Áron bekerült az FC Barcelona keretébe (Fotó: Getty Images)
Korábban jeleztük, hogy Marc-André ter Stegen súlyos térdsérülése miatt Yaakobishvili Áront várhatóan harmadik számú kapusként nevezi Hansi Flick vezetőedző a Getafe elleni szerdai bajnokira. A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságot (La Liga) vezető katalán klub a hivatalos X-csatornáján szerda délután bejelentette, a 18 éves magyar játékos bekerült a katalánok keretébe.

Ahogyan azt megírtuk, a 18 éves Yaakobishvili – aki hivatalosan a Barca UEFA Ifjúsági Ligában is érdekelt U19-es csapatához tartozik, de a mostani idényben a második számú együttesnek számító Barcelona Atlétic meccsein is rendre ott van a kispadon – harmadik számú kapusként vesz részt az FC Barcelona edzésein, miután a német válogatott Marc-André ter Stegen súlyos térdsérülést szenvedett, míg a tartalékcsapatban védő, amerikai-perui kettős állampolgárságú Diego Kochen ugyancsak sérült. 

A katalán klub szerdán megerősítette, Hansi Flick vezetőedző nevezte Yaakobishvili Áront a Getafe elleni szerdai bajnokira. Nem először történik ez meg a fiatallal, az előző idényben több alkalommal is ott ülhetett a kispadon.

SPANYOL LA LIGA
7. FORDULÓ
19.00: Girona–Rayo Vallecano (Tv: Spíler2)
21.00: FC Barcelona–Getafe (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik