Real Madrid: a brazil szélső kihagyja az el Clásicót – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2024.10.23. 12:09
AFPRodrygo kedden a 85. percig volt pályán a Dortmund elleni BL-meccsen (Fotó: AFP)
A Real Madrid jobbszélsőjét, Rodrygót kedden le kellett cserélni a Dortmund elleni BL-meccs hajárjában, a brazil támadó megsérült, ami miatt a legfrisebb hírek szerint valószínűleg ki kell hagynia a Barcelona elleni szombati el Clásicót.

 

Az olasz újságíró, Fabrizio Romano és a spanyol sportnapilap, a Marca is arról számolt be, hogy Rodrygóra nem számíthat a Real Madrid szombaton, a Barcelona elleni rangadón, miután kedden megsérült a Dortmund elleni BL-meccsen.

A Marca szerint az első vizsgálatok megerősítették, hogy Rodrygo medencecsont-sérülést szenvedett. A sérülés kiterjedésének, illetve súlyosságának megállapításához további vizsgálatokra lesz szükség, de Rodrygónak emiatt ki kell hagynia az idény első el Clásicóját szombaton, 21 órától.

A Real Madrid szerda délelőtt még nem erősítette meg a hivatalos csatornáin, hogy Rodrygóra nem számíthat Carlo Ancelotti vezetőedző a Barca ellen.

BAJNOKOK LIGÁJA, ALAPSZAKASZ
3. FORDULÓ
Real Madrid (spanyol)–Borussia Dortmund (német) 5–2 (0–2)
Madrid, Santiago Bernabéu, 74 642 néző. Vezette: Kovács István (romániai)
Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Militao, Rüdiger, F. Mendy – Rodrygo (Tchouaméni, 85.), Valverde, Modric (Camavinga, 71.), Bellingham (Arda Güler, 90.) – K. Mbappé (Ceballos, 90.), Vinícius Júnior. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson (Emre Can, 76.), Süle, N. Schlotterbeck, Benszebaini – F. Nmecha (Beier, 76.), Sabitzer – Malen (P. Gross, 64.), Brandt, Gittens (Anton, 55.) – Guirassy. Vezetőedző: Nuri Sahin
Gólszerző: Rüdiger (60.), Vinícius Júnior (63., 86., 90+3.), L. Vázquez (83.), ill. Malen (30.), Gittens (34.)
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik