Lionel Messit „arcon vágták” egy étteremben

Vágólapra másolva!
2011.06.02. 23:34
null
Nem mindenki kedveli Messit (Fotó: Action Images)
Több egybehangzó argentin sajtóhír és a Marca írása szerint is a Barcelona futballistája, Lionel Messi épp egy rosariói étteremben üldögélt két társával, amikor az őket körülvevő rajongók közül egy kapucnis fiatalember hirtelen elé állt, arcon ütötte, majd elszaladt. Az argentin aranylabdás szerint azonban semmi különös nem történt.

Mindenkinek vannak rosszakarói, ezt tapasztalhatta meg Lionel Messi, a Barcelona kétszeres aranylabdás klasszisa is, aki Argentínában tölti vakációját. A futballista békésen ebédelt és osztogatott autogramokat egy helyi étteremben, ami azonban nem mindenkinek tetszett. Egy fiatalember ugyanis hirtelen arcon vágta Messit, majd elszaladt a helyszínről.

Messi éppen két barátjával, biztonsági őrök kísérete nélkül ebédelt egy helyi vendéglátó ipari egységben, amikor a sajnálatos esemény megtörtént. Az argentin klasszis nem kerített nagy feneket a történteknek. Az ütés után hamarosan távozott a helyszínről.

A kétszeres aranylabdás pihenés céljából tért vissza szülővárosába, a hírek szerint az őt megtámadó férfi Rosario Central szurkoló, vagyis Messi gyerekkori klubjának, a Newell's Old Boys városi riválisának egyik szimpatizánsa.

Messi nem sokkal később röviden beszélt az esetről.

„Nem értek hozzám, legalábbis nem éreztem semmit. Csak a történtek után halottam a felzúdulásról. Igazából nem történt semmi” – csitította a kedélyeket az argentin, aki az Ole-nak nyilatkozott az eset után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik