17 éves tanítványával jött össze a fociedző

Vágólapra másolva!
2011.04.29. 10:43
null
A rútul megcsalt Gillian, illetve a már "kapcsolatban" élő David a kép jobb szélén (Fotó: Daily Record, Redo.me.uk)
David Sneddon, a skót Preston Athletic edzője addig-addig edzegette az U19-es lánycsapatot, mígnem összejött az egyik, mindössze 17 éves játékosával. Felesége kirúgta, munkahelyén pedig maga mondott fel.

A 48 éves tréner nem csak a női utánpótláscsapatért volt felelős, de ő volt a Preston Athletic gyermekvédelmi programjának a vezetője is. A munkáját talán a kelleténél is lelkiismeretesebben végző Sneddon addig-addig tartotta az edzéseket az U19-es lánycsapatnak, hogy összejött a csapat legfiatalabb, mindössze 17 éves játékosával. Sneddon felesége, Gillian McNeil, amint tudomást szerzett férje afférjáról, azonnal kidobta a házból kétéves fiuk, Finlay apját. Aki annyira azért nem volt elkenődve a történtek után.

„Davie még a státuszát is megváltoztatta a Facebookon. Most már nem „házas", hanem „kapcsolatban" lévő" – kesergett Gillian a házastárs szemtelenségén. Egy 48 éves férfi egyszerűen nem viselkedhet így!"

Az asszony kezdetben csak arra gondolt, hogy megváltozott a férje, akit korábban soha nem érdekelt edzősködés, de egyszer csak bejelentette, hogy ő lesz az U19-es lányok edzője. Gillian aztán több beszélgetést is elcsípett a tréner és meg nem nevezett tanítványa között. Amikor kérdőre vonta urát, az először tagadott, de aztán elismerte, hogy viszonya van a lánnyal, és állítása szerint nagyon boldog.

„Rögtön kidobtam a házból. Vita nélkül pakolt össze és ment el, csak egyszer jött vissza, hogy elköszönjön a kisfiától. Azóta hallottam, hogy legalább egy éve tartott a viszonyuk."

A pórul járt feleségnek meg van a véleménye a csábítóról is, aki szerinte még korántsem nevezhető nőnek.

„Olyan kicsi és éretlen még az a lány. 17 éves, de jó, ha 14-nek kinéz. Úgy hallottam, hogy még soha nem volt barátja, erre most tönkreteszi a házasságunkat. Az édesanyja is teljesen ki van borulva, tudtommal Davie-t is felpofozta."

Sneddon nem csak a családját veszítette el, hanem az állását is: hiába dolgozott több mint 20 évet a Preston Athleticnél, amint kiderült a viszonya tanítványával, jobbnak látta, ha maga mond le, megelőzve a kirúgását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik