Mintha BL-t nyertek volna! Így örült Casillas CR7 drámai góljának

Vágólapra másolva!
2013.10.07. 19:38
A világ egyik legjobb kapusaként számon tartott Iker Casillas tavaszi kéztörése óta irtózatosan nehéz hónapokat él meg a Real Madridnál, annál a klubnál, ahol egész pályafutását töltötte, és amelyet oly' nyilvánvalóan imád.

Iker Diego Lopez mögött jó ideje csak a kispadot melegít a spanyol bajnoki és Bajnokok Ligája találkozókon, de másodhegedűs szerepe ellenére győzni akarása és szenvedélye továbbra is a régi. Ezt mi sem példázza jobban, mint a Real hétvégi, a Levante ellen a 94. percben kiharcolt győzelme.

Miután a csereként pályára lépő Morata a 89. percben egyenlített, Cristiano Ronaldo az utolsó utáni pillanatokban egy precízen helyezett lövéssel megszerezte a győzelmet (2–3) a madridi csapatnak. Diego Lopez mögött jó ideje csak a kispadot melegít a spanyol bajnoki és Bajnokok Ligája találkozókon, de másodhegedűs szerepe ellenére győzni akarása és szenvedélye továbbra is a régi. Ezt mi sem példázza jobban, mint a Real hétvégi, a Levante ellen a 94. percben kiharcolt győzelme.

Miután a csereként pályára lépő Morata a 89. percben egyenlített, Cristiano Ronaldo az utolsó utáni pillanatokban egy precízen helyezett lövéssel megszerezte a győzelmet (2–3) a madridi csapatnak.

A gól pillanatában a thrillerbe illő perceket négykézlábra ereszkedve követő Casillas úgy ugrott fel a gyepről, mintha egy győztes BL-döntő lefújását ünnepelte volna. Igen, GIF és videó is van!



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik