Szávay a berlini viadalt követően ismét 6:1, 6:1-re verte Jen Cét

Vágólapra másolva!
2008.05.12. 19:47
Valószínűleg egy kicsit már elege van Jen Cének Szávay Ágnesből, hisz egy héten belül már másodszor találkozott vele, és másodszor kapott ki tőle, ráadásul mindkét alkalommal 6:1, 6:1-re. A magyar teniszező a következő körben az Errani–Peng mérkőzés győztesével fog játszani. A férfiak fő versenye ezen a héten Hamburgban folyik, ahol már az első körben kikapott Mihail Juzsnyij és Paul-Henri Mathieu.
Szávay Ágnes ezúttal is elintézte Jen Cét
Fotó: NS Archív
Szávay Ágnes ezúttal is elintézte Jen Cét
Szávay Ágnes ezúttal is elintézte Jen Cét
Fotó: NS Archív
Szávay Ágnes ezúttal is elintézte Jen Cét

Berlinben a második, az olasz fővárosban az első fordulóban találkozott egymással Szávay Ágnes és Jen Ce. A 23 éves kínai lánynak egyik találkozón sem termett sok babér, hisz ma Rómában ugyanúgy 6:1, 6:1-re kapott ki, mint egy héttel ezelőtt Berlinben.

Szávay – aki 90%-ban ütötte be első szerváit – és a kínai lány egyaránt kilenc bréklabdához jutott, de míg a mi versenyzőnk hárította mindet, addig az ázsiai ötször is elbukta a szerváját.

A soltvadkerti játékos következő ellenfele vagy a szintén kínai Peng Shuai, vagy a szabadkárytával induló olasz Sara Errani lesz. Ha ezt az akadályt is sikerrel veszi, akkor a Serena Williams–Bondarenko mérkőzés győztese várhat rá.

A férfi mezőny krémje ezen a héten Hamburgban lép pályára, azaz salakra. Az első fordulóban Mihail Juzsnyij és Paul-Henri Mathieu is búcsúzni kényszerült a kiemelt játékosok közül. Előbbi a spanyol Verdascótól (6:3, 6:2), utóbbi a német Nicolas Kiefertől (6:4, 6:4) szenvedett vereséget.

Az első nyolc kiemelt csak a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe.

EREDMÉNY

1. FORDULÓ
Szávay Ágnes (magyar, 11.)–Jen Ce (kínai) 6:1, 6:1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik